torsdag 24. april 2008

Familien Rosa og Lyseblå Dotten

Familien Dotten har inntatt ETATEN(!)

Tax Snacks og Prinz Joppe kunne ikke la være å la seg friste av de små nydelige støvkostene, laget av ekte ull og med hår i forskjellige søte farger.

"EKTE ULL!" Åse var fra seg av iver!: "og tenk dere, den er lyse blå, LYSE blå og utrolig myk og deilig å ta på" Åse valgte seg nemlig ut en lyseblå støvkost. Hun likte den best.

Prinz Joppe fikk kapret seg den ROSA, og har allerede laget et sagn om den ROSA dotten infiltrert sammen med noen store tall og et lån fra Husbanken til Markveien - og sendt hele sagnet videre til The Happy Accoutning Office, der babes'a ikke forstod noe.


På bildet: Prinz Joppe og Rosa Dotten











Snacks og Joppe er oppe i skyene av iver over å ha skaffeet seg dottene, og skjønner ikke hvorfor andre ikke hev seg på dette kjøpet:
Dottene suger til seg alt av støv. De har elektriske usynlige armer som tiltrekker seg støvet på en meget effektiv måte. alt av støv.
Dottene kan skyldes under springen. De kan ikke vaskes på 60 grader, for da krymper de og blir til mini-dotter med dusere farger enn rosa og lyseblått. (De er av ull, vet du;-)
Dottene er et HMS-forbebyggende tiltak og gir både friskere luft og mosjon (dvs. dotten er ikke et forhekset kosteskaft som gjør jobben selv)
Dottene er søte
Dottene er myke
og dottene er snille. De bjeffer ikke slik som andre dotter.

3 kommentarer:

Anonym sa...

The Happy Accounting Office vil gjerne låne dottene + eierne til rengjøring nede hos oss.
Passer mandag kl 1200

Anonym sa...

Dottefamilien til tjeneste. Vi medbringer lysegule dotter siden there are babes all around så er ikke våre blå og rosa dotter trygge......
Snacks

Anonym sa...

lysegule dotter???
finnes de også
Ok, kom med hele Dotte-familien, dere,
Rosa og Lyseblå Dotten + Gulisdottene