torsdag 1. november 2007

EDDERKOPPMANNEN

Kl 1730 skjer det!!!!!!!!!!!! The El-man oppdager at det lever i velkomstorkideen sin. Prins Joppe kommer til unnsetning og de finner en edderkopp med kors på ryggen.
Babsa er i sjokktilstand - de har lukket seg inne i et traume, de står inntil veggen og skjelver og skriker - "stakkars El-man" første dag på jobb i ETATEN! og vet ikke sin arme råd. Prins Joppe og The El-man fanger dyret i the tax-snacks babes colaflaske. Etatssjefen - hvor er du???? vi trenger deg. Led oss på rett vei. Vi har fått et monster på avdelingen.

9 kommentarer:

Anonym sa...

Det er det verste jeg har opplevd! Tenk å skremme babe'sa slik. True med å kaste en flaske med en gedigen korsedderkopp oppi på oss! Og det var ikke bare 1! gang, NEIDA! 2 ganger måtte de gjøre det! Himmel og hav, går vi i en barnehage eller???
Da jeg skulle låse meg ut fra Rådhuset kl 18 i kveld hadde jeg virkelig ikke lyst til å gå ut i det mørket!!!!

Anonym sa...

Ja altså - det er tax snacks babe her. Sjokk ja, kan vel tro det. En skapning så skremmende som bare det. Babsa tror nå hele ETATEN! er innvadert og kikker seg over skuldren hele tiden. Da de sterke karene hadde fanget monsteret, var babsa på vei ut av traumet sitt. Eugen på forvaltning fikk ansvaret for å overlevere dyret til en innsektskyndig, men han måtte jo bare skremme oss to ganger ja. Og ikke nok med det - men da tax - snack var på vei ut av ETATENS! lokale måtte han jammen gjøre det en gang til.... Har han ikke saker å behandle da - ja ja det er jo en slags behandling dette og da - sjokkbehandling. Nei babsa kommer nok til å slite litt etter denne skremmende opplevelsen. Ja for å ikke å snakke om den stakkars nyansatte ingeniøren...

Anonym sa...

UUUUÆÆÆÆ!FÅ DET EDDERKOPP-BILDE VEKK! Jeg skal sove snart! Det er jo rene SKREKK BLOGGEN jo! En FÆL OG SKUMMEL edderkopp, i tillegg til et par VILLE øyne som stiller meg STØKK I HJEL!

Anonym sa...

Hjulspinnere - familie Araneidae
Korsedderkoppen Araneus diadematus
link:
http://www.midt-troms.museum.no/nett/index.php?option=com_content&task=view&id=51&Itemid=62

Kilde: Helge ,Biolog og naturfaglærer på Holt

EDDIE "etatens skrekk" lever nå i min private tropiske plantejungel.

Anonym sa...

Fyttigrisen! Har du sluppet det monsteret ut blandt plantene dine hjemme? Jeg er helt sjokkert!

Anonym sa...

Uuuææh, for en nettside!!! Jeg lukka den med en gang! Føler hele Rådhuset er invadert nå! Jeg klør og rister...

Anonym sa...

Helge - hvordan ser du ut??? hilsen Pelle ( i hotell cæcar)

Anonym sa...

ETATEN(!) HAR NÅDD EN MILEPÆL.

Det er en god stemning på ETATEN(!) Vi er fulltallige og Ryder on the BUZZZZ har endelig flyttet opp til oss i toppetasjen. Den nye ingeniøren The El-man har kommet, riktignok gikk han inn i et traume sammen med the babes første arbeidsdag grunnet Eddi the edderkopp, men han kom seg bemerkelsesverdig ut av det hele med verdighet. The babes derimot led i flere dager, den ene tax-snacks kom på jobb grytidlig om morgenen for å jakte på flere hårete beist. Stakkars Crazy-babe hadde ikke fått blund på øynene hele natten, hun trodde til og med sin mann var en Eddi kopi – nei hun klarte ikke komme seg på jobb før langt utpå formiddagen – til og med the boss lurte på hva som skjedde……..
Kong Takle var uvitende om hendelsen på ETATEN(!) og tax-snack måtte informere omgående om hendelsen. Han gled sakte men sikkert inn i sin egen verden, tok sats og løp ut av kontoret sitt. Etter en time nede i 1.etg. (i massasjestolen) fant han ro og kunne tenke over situasjonen. The boss hadde tidligere gjort det samme så stolen var ferdig oppvarmet, men kong Takle merket ingenting….. hva skulle han gjøre. Var der flere monster løs på ETATEN(!)??????

Anonym sa...

Hehe, jeg må le! Du å vittig! Men jeg må korrigere deg, tax-snacks! JA, jeg sov ikke mellom 4 og 5 i natt - på grunn at jeg var helt GIRA! av kveldens tur på ETATEN(!), og det forårsaket en litt forsinket crazy B på morgenkvisten.... Men jeg trodde da ikke min mann var Eddi Kopi. Der går grensen for fantasi, altså!

Men jeg må bare understreke en ting. Denne babesen fikk seg ENDA EN STØKK i dag da hun skulle brette&stryke noen sokker & truser og legge dem pent inn i skapet på soverommet. UÆÆÆÆÆÆÆÆÆ!!!!! Kom det fra soverommet! Mannen, MiniBabisen og nabojenta i 2 etasje GJETTA med en gang hva det var. "Er det en edderkopp nå", sier 10-åringen (nabojenta).. "Ja, difinitivt" svarer mannen. Himmel! Han nekta plent å ta den, nabojenta kom løpende og sa "Den kan jeg holde - den var jo liten". Liten ja, men STOR for meg! Sa jeg og brukte BOOTSA mine til å kverke beistet med! DØ DU DIN EKLE EDDI! Skal marerittet aldri ta slutt???