torsdag 1. november 2007

VENNSKAPENS BÅND

En tax-snack babe møtte en dag en bossbabe og der og da skjedde det!
Vennskapens bånd var knyttet. Babsa jublet og hylte i kor: "Hurra hurra, en vennskapsavdeling vi har fått!". The boss humret fornøyd og lente seg tilbake i stolen, strakk armene over hodet og rettet på et par vilfarne hårstrå.... Venner for livet - ja venner for alltid.
The happy accounting office! ETATEN! - live in harmoni!

6 kommentarer:

Anonym sa...

Friends forever! Slik er det med vennskapsavdelinger. De svikter ikke, bare holder ut!

Hvordan går det oppe hos dere i det "spindelsvevet"? Jeg får fremdeles frysninger av den GEDIGENDE KORSEDDEKOPPEN, og kommer til å ha MARERITT PÅ MARERITT i natt. Får ikke sove -NEI NEI!!!! Vrir meg i svette, 5 puter å holde styr på, dyna over hodet.., mannen over hodet, Får ikke puste! Det kan gå virkelig galt, ja! Jeg kan ikke si jeg gleder meg til å legge meg i kveld, nei - Etter å ha bli SJOKKSKREMT av en KOLLEGA som skulle ha det litt morro! Ikke kjenner jeg fyren en gang. Hvem var det, Tax snacks???

Over til en annen sak:
Hvorfor har dere ordrebekreftelse for å skrive kommentarer? Er det en slags IQ-test? Slik at de som ikke klarer den, er heller ikke verdige til å skrive en notis i ETATENS! VERDEN? Og han rullestol-mannen ved siden av? Skal han hjelpe meg igjennom denne iq-testen?

Anonym sa...

Tax-Snacks BABE!) du er bare super til å få det til, jeg måtte bare se på linken du sendte i ettermiddag, hilsen Etatssjefen - Åse: jeg vil heller ha sistnevnte navn enn the king...bytt ut omgående

Grimstad Kommunes Bygg- og eiendomsETAT sa...

Tax-snacks babe sier er en sjef så er en sjef. Det er vår kjære gode vennskapsavdeling som har bestemt våre "navn" og en søknad må legges inn på the happy accounting babes side. Sorry - sånn er;e: Harde bud.
Tax - snacks babe synes sjefen sin er den kuleste og beste sjefen. ETATEN(!) skal bestå ETATEN(!) er den beste he he!!!! craZY BABE - hva med en navne endring på kong Takle??? NEI??? vi er jo nesten ferdig med "plakaten" han også eller hur...? The boss - hva sier du?????

Anonym sa...

Tax-snacks babe er jo nesten fullkomment medlem av Babes gjengen, så den er grei. Hun er rasende flink som Tax-Babe, og håndterer alle Tax-bilag på en imponerende måte. Tax-snacks babe Imponerer Boss'en hele tiden.

Men utrolig nok, så har hun et ambivalent problem med tall, og som ekte BABE, så deler hun jo dette med resten av babes-gjengen. Om Tax-snacks babe har testet ut den mye omtalte massasjestolen er jeg litt usikker på, og enda mindre sikker på om hun hvor høyt hun har kommet i programmene. Accounting-Babes sliter nemlig fælt med sin egen moral, for å våge seg høyere enn program 5..

Men, Kong Takle?

Det er bare en The BOSS....
Eller?

Blues hilsen fra....
The Boss..
The Blues & Boots Man !

Anonym sa...

Jeg må bare si en ting, at her endrer vi ikke på navn lengre. Kong Takle er det,og Kong Takle blir det... Dessuten har jeg en mail fra Etatssjefen om at han foretrakk Kong Takle fremfor alle andre navn, og det var hans eget ønske om å bli Konge siden Regnskapssjefen var The Boss.

Anonym sa...

Æ den massasjestolen ja, for å si det rett ut kom e bare til program A (prins Joppe trykket meg ned i stolen og trykket på A - JA A) og fast satt tax-snacks, føttene var regelrett LÅST fast i stolen - så aldri mer massasjestol for tax-snacks - men kong Takle er glad i den, lurer på hvilket program han er kommet til....?