torsdag 1. november 2007

Hjelp!

Tallene 2, 8 og 11 lever! Jeg blir helt gal av disse tallene

5 kommentarer:

Anonym sa...

Hvalen våknet en tidlig lørdag morgen etter å ha ligget i dvale i mer enn tjue år...... Det verket i pannen, men det hjalp å google litt. Det første som falt han inn var å søke på tallet 3. Du vil ikke tro hva som dukket opp på skjermen....Nei vi kan ikke engang tenke på det selv- hvalen stakkars - ja han var jo bare en mann.... eller et pattedyr rettere og sagt. Han spiste 3èren og ja, jeg bare sier det en gang - ja, hva tror dere skjedde da han spiste den????? Tallene fikk et ny sjans - de ble levende og bjørnen collargol ja bjørnene collargol og den HVITE hvalen - de feiret tre dager til ende.

Anonym sa...

Tax-snacks! Du går i spinn! Ro deg ned! Hvor ofte må jeg fortelle deg at hvalen ikke eksisterer? Han er en FANTASIFIGUR som kommer frem hver gang tallene begynner å bevege på seg.

Anonym sa...

Tax-snacks gikk i spinn idag - i den levende parken. Hun fant HVALEN - hvalen lever!!! den spyttet ut 2ere og 3ere og 20ere og det som var, vannsøylen og tallene sprutet ut av munnen på den....ææææææ munnen???? det ble jo litt feil - men en babes er en babes (det viste seg å være sjøløven lalo).

Anonym sa...

Visste du at Lalo er farlig? Jeg har nemlig jobbet i den levende parken for 10 år siden, så jeg vet slike ting som vanlige folk ikke vet.

Hilsen crazy B

Anonym sa...

Å hjelp der gled jeg inn i et traume igjen..... Lalo og jeg har avtalt et møte, han har lovet meg å ta meg med til hvalen.... Han sier nemlig at hvalen bor i parken og han lever av tall... Det må være MIN HVAL. Idag gikk vi fundt og lette og lette..... Jakten på HVALEN fortsetter...... crazy babe hjelp... Tror du det hjelper om jeg putter stifter med farger på i håret og pynter meg for HVALEN...?